Om Terskeltrening

IMG_8061 copyTerskeltrening ble startet av Tom Selvik i 2012. Etter mange år som aktiv padler, landslagstrener og landslagssjef hadde han lenge et ønske om å hjelpe utøvere og mosjonister til å nå sitt potensiale. Nøkkelen til toppform og suksess ligger i å tydelig skille på treningsintensitet. I tillegg gir regelmessig og riktig trening positive helsegevinster.

fotoI 2013 startet han et samarbeid med Katarina Liptakova. Hun kommer fra Slovakia og har bred erfaring innen idrett. I 2015 tok hun over virksomheten og vil primært utvide tjenestesiden og føre firmaet inn i en ny og moderne tid.

Vårt mål har hele tiden vært å hjelpe våre kunder med å oppnå kontinuerlig fremgang i sin trening. Flere års erfaring med laktat testing, tilpasningsevner og fleksibilitet gjør TERSKELTRENING AS til en attraktiv samarbeidspartner. Derfor ønsker vi å yte best mulig service og gi våre kunder den mest oppdaterte informasjonen om trening og skadeforebygging.  Som kunde hos oss vil du få et solid fundament, slik at du vil ha god nok kunnskap og treningserfaring til å kunne fortsette i det lange løp.

 

 

 

Katarina Liptakova

gigathlon multisport sykkel svømming løping skøyting terrengsykkel landsvei

Katarina er glad i å trene mye, har en idrettsutdannelse fra Slovakia, langrennkurs fra Norges Skiforbund, og treningslære fra det østeriske sportsforbundet.

Katarina deltar selv i sykkelritt, langrenn og flere forskjellige løp, og vet hva det vil si å trene effektivt og korrekt for å nå sine mål.

Hun har jobbet som idrettsfaglig konsulent i det slovakiske toppidrettsenteret (ST). Der har hun deltatt i en rekke forskningsprosjekter, og oppfølging av treningsprosessen i utholdenhetsidretter som langrenn, skiskyting, roing, padling, friidrett osv. Hun har flere års erfaringer med testing av utholdenhet, ved å måle maksimalt oksygenopptak og ved å kartlegge laktatprofiler.

Hennes yndlingsyrke er innen fysiologi og biomekanikk.

UTDANNING
*Komenius Universitet i Slovakia - Master i kroppsøving, idrett og samfunn
*Redcord Active sertifikat - Norge
*Norges Skiforbund - Trener 3 Langrenn
*Dartfish teknolog (teknikk og motorikk)

ARBEID
*Idrettsfaglig konsulent, Slovakisk Toppidrettsenter (ST) (2006-2009)
*Hovedansvarlig for utholdenhetslabben i ST (2010-2011)
*Bredde og rekruttering i Norges Skiforbund (2012-2015)
*Konsulent, Terskeltrening (fra 2013)
*Langrennstrener, Røa IL (fra 2014)

SAMARBEID
*Idrettsfaglig konsulent for det slovakiske skilandslaget (2007-2010 – OL Vancouver)
*Idrettsfaglig konsulent for det slovakiske padleforbundet (2009-2011)
*Leder av ungdomskomiteen i det slovakiske skiforbundet (2010-2011)

RENN
*Offroad Finnmark 2013 - 300 km
*Gigathlon 2015
*Marathon (Istanbul, Stockholm, Oslo, Praha, Vienna, Bratislava; Kosice)
*VM i Quadrathlon
*Supermarathon (fra Vienna til Budapest)